marți, 23 iunie 2009

Sa ma prezint:D

Salutare din nou:)...m-am tot gandit cum sa ma descriu fara a va determina sa imi aplicati o eticheta gresita.
Trebuie sa recunosc ca detin o personalitate puternica si de multe ori ii ranesc pe cei din jur mergand pe cateva principii mai mult sau mai putin bune dar asa m-am "construit".
Nu stiu daca ar "suna" bine daca as incepe sa insir acum calitati, defecte, premii:)) asa ca am preferat sa va arat cum ma vad prin ochii unei prietene foarte bune care si-a facut "curajul" sa scrie despre mine:)
Apreciez sinceritatea:D!!!!!

Cristian Iordache ( Micu` )


“Viata e dura, dar totodata e cel mai minunat lucru si trebuie sa ne bucuram de ea.Sa ne iubim, sa ne ajutam sa ne uram, toate fac parte din viata.Raiul si Iadul sunt pe Pamant.Toti am primit sansa sa alegem unde sa traim si cu cine sa traim , pe cine ajutam sau nu. Micu` tau e langa tine si nu sunt doar vorbe!” (Cristian Iordache)

Este la fel de simplu sa-l intelegi cum este pentru un orb sa citeasca fara alfabetul Braille!
Este la fel de greu sa ii patrunzi in suflet , cum este pentru orice om a castiga potul cel mare la Loto ( nu este imposibil, dar sanse sunt 1 la 1000000).
Este la fel de frumos sa ii privesti chipul sufletului, cum este sa vezi lacul iubirii plin de nuferi!
Este la fel de dureros sa iti spuna ca s-a terminat , cum este atunci cand ai pierdut pariul cu Speranta!
Este un simplu Om ! Da, chiar asa! Dar unul care stie ca minutele nu se opresc atunci cand semaforul arata Rosu , ca Destinul nu se schimba atunci cand ii dai spaga , ca Fericirea nu se cantareste si nu se vinde, ca Lacrima nu se coloreaza cu acuarele , ca Timpul nu sta in loc pentru nimeni si ca “Dumnezeu a ajutat pe toata lumea si in schimb a fost rastignit.“
Este un “doctor care da un diagnostic tarziu” , un suflet care si-a invatat Lectia fara profesor, un Gand care isi ia singur dreptul de a veni sau de a pleca!
Un nor care isi porneste ploaia atunci cand ti-ai lasat toate hainele pe sarmele parsivitatii, si unul care isi sculpteaza gingasia in piatra sufletului tau atunci cand i-ai aratat ca meriti un loc in sufletul sau!
Este prietenul care m-a invatat ca sufletele nu au nevoie de somoni si picanterii , ca “ai nevoie doar de o clipa sa iti dai seama ca traiesti . IUBIM, SUFERIM, TRAIM …suntem iubire…Dumnezeu e iubire.”
Prietenul care si-a lasat tamplele gandurilor sa alerge prin padurea Alegerilor spre a decide care drum este mai bun pentru a ajunge la Implinire.
Prietenul care i-a dat sufletului meu puterea de a-si cladi singur idealul, de a-si gasi cheia pierduta candva printre daramaturile Indiferentei, de a-si desena Vointa pe foile Sperantei , fara a folosi guma de sters.
Prietenul care mi-a dat pe gratis ceea ce altii nu mi-ar fi dat nici daca as fi platit cu propria-mi viata : Acceptarea! Fara a ma judeca, fara a ma minti , fara a ma tulbura fara a ma desconsidera!
Prietenul care m-a asteptat mereu atunci cand am intarziat, care mi-a deschis usa atunci cand am batut cu ultima suflare, care mi-a intins mana atunci eram pe punctul de a cadea!
“daca o sa te scap vreodata din manuta mea o sa fie doar sa iti amintesc ca te tin si cu cealalta.”
El este simplu : Micul meu!
Cel ce m-a invatat ca totul in noi este impartit in camarute , si ca depinde doar de Noi daca le umplem sau ne multumim stiindu-le pe jumatate pline …
Cel care mi-a dat dovada vie ca Aparentele pot insela – cu adevarat -!
Pana aici a fost AL MEU!Ce urmeaza este … al nu stiu- cui! :)

Cristian Iordache, “fitosul” care se intreaba adesea daca o oarecare femeie “este prea usor influentabila, sau are el un fler iesit din comun?!”
Cel care nu a gasit pana acum raspunsul intrebarii, cel care spune ca daca i-as cantari cuvintele, mi-ar iesi 2 grame jumatate pe silabaJ. Si atunci … cu ce bani as plati oare editura???:)
Habar nu am , dar cand vine vorba de el , nici nu ma agit! Ar fi prea de tot sa ma incarc cu “fleacuri”(gaseste el sponsori)
“Fitosul” care le vorbeste fetelor in ” termeni atat de academici “ incat nu ai cum sa intelegi decat daca ii cumperi Dictionarul personal – care nu exista decat la Libraria Fitelor – (deci clar nu poti sa o gasesti! Doar daca iti da adresa exacta)
“Fitosul” care “ unduieste “ gandurile femeilor pe ritmuri de dans “ceresc” ( te urca la cer cu 2 miscari “puse” pe melodia Amagirii)J (Deci , atentie, fetelor , nu acceptati invitatia la dans decat daca sunteti sufficient de stapane pe Inteligenta voastra!):P
“Tipul” care priveste “tipele” de la o distanta egala cu valoarea radacinii la patrat a Incitatiei, care prinde “pasarelele” din zborul lor sigur catre “cuibusorul de nebunii”.
“Vanatorul” care isi pandeste “prada” pana cand se apropie sufficient de bine incat sa actioneze atunci cand i-a anticipat urmatoarea miscare , care “trage” doar atunci cand este convins ca aceasta merita sa-si iroseasca glontul , pentru ca apoi sa o trezeasca la viata cu un sarut … (huh , fetelor, atentie!!!)
“Mincinosul” care isi verifica Adevarurile la Poligraf si iti inmana trimfator Diagrama atunci cand nu ai incredere in el si apoi te paraseste pentru ca nu l-ai crezut!
Cel care se priveste zilnic in oglinda si isi “inmulteste” fitele atunci cand se convinge de veridicitatea imaginii din oglinda . Care isi ascute dintii increderii in fortele proprii folosind unealta Puterii!
Asa ca , fetelor, atentie !!! Pantofii lui sunt sufficient de incapatori pentru a va “ascunde” acolo cand se satura de ifosele voastre cu iz de celebritate, sosetele ii sunt sufficient de urat mirositoare dupa o zi petrecuta pe terenul de fotbal, (da, am uitat sa va spun ca a facut fotbal 7 ani!:)) pentru a va face sa lesinati in secunda in care v-a varat acolo!
( daca exista blonde care citesc , si evident nu inteleg , le sugerez a citi “ Femeia – eterna povara” de pe acest blog si vor intelege explicatia!)
Pentru toate cele ce ati citit si pentru multe altele ce raman stiute doar de noi doi , El ramane Prietenul care nu a ales sa isi continue drumul atunci cand eu am cazut! Ci s-a oprit "sa ma prinda de manuta " si sa ma ridice!
Iti multumesc!
“Mami” tau!

By Monica Berceanu:)

Un comentariu:

  1. :) am fost sincera , fetelor! sfat pt voi : fiti voi insiva! nu incercati sa va ascundeti in spatele aparentelor , are si o " mami " psiholog , care nu-l lasa sa se insele in privinta voastra!!! sunt femeie, daR cand vine vorba de el , sunt foarte impartiala!!! :)e un pui mik :P
    te pupa mami!!!

    RăspundețiȘtergere