luni, 28 decembrie 2009

E nevoie??

ma simt nevoit sa scriu si in perioada sarbatorilor;))...apropo La multi ani, Sarbatori Fericite si un an nou asa cum va doriti!...revenim:)...am primit "contre" dupa ultimul post atat din partea familiei cat si din partea celorlalti.cum bine am zis si acolo nu incerc sa impun cuiva viziunea mea..mi s-a spus k nu cred in Dumnezeu..pfff..cred cu toata fiinta mea:)...nici nu stiu cum sa numesc acesta iesire a mea,cum sa cataloghez la nivel de sentiment conceptiile unora despre acest subiect..ma deranjeaza, sunt indignat, ma oftica, ma provoaca..dar cel mai mult imi pare rau pt cei care vad altfel lucrurile,,si nu accepta alta varianta decat cea indicata de comunisti, biserica, si altii oameni "binevoitori"...deja ma "irita" afirmatiile de gen:"faca-se voia Domnului"(zise mama)...sau "ma las in voia sortii, a destinului"..sau "fac cum zice Dumnezeu"...cum poate sa vada un om lucrurile asa????...asta nu e credinta oameni buni...mersul la biserica nu e credinta..rugaciunile de toate tipurile si catre totii sfintii nu reprezinta credinta..a ne lasa in voia Lui Dumnezeu si a face lucrarea Lui nu reprezinta credinta...asta fac oamenii slabi..oamenii care nu au incredere in ei, complexati..oamenii care nu sunt capabili sa isi asume fapte, ganduri, responsabilitati, riscuri, fapte bune, fapte rele, decizii...dc va legati de acest destin cand vreti sa realizati ceva..dc spuneti "a fost destinul"..sau "asa mi-e scris"...Dumnezeu exista..El este universul, energia,...Il avem in noi..avem acea putere..trebuie sa invatati sa o folositi..sa constientizati ca voi decideti ce urmeaza nu altcineva...voi..prin felul de a gandi, prin actiunile voastrea, prin oamenii pe care ii atrageti...am auzit de sute de ori genul: "uite e sarac k asa a vrut Dumnezeu, asta e destinul lui" sau "e criminal ca asa l-a lasat Dumnezeu"...e o idiotenie...Dumnezeu ne-a oferit libertatea de a alege..acel om e sarac ca asa vrea, s-a multumit cu putin, nu viseaza la mai mult, nu cere mai mult, si nu face nimic sa obtina mai mult..el e singurul vinovat..o sa ziceti societatea..NU..societatea e cea care vrem noi sa fie..noi atragem oamenii care ne pot ajuta sau nu sa ne atingem obiectivele...sa ne indreptam catre ce ne dorim.
si intalnesc si aici fraze de genu "las lucrurile asa cum sunt","lucrurile se duc unde vor ele","lucrurile se intampla ca asa trebuie sa se intample".Incredibil!!!!!
lucrurile se duc unde EU vreau...se intampla cum vreau EU...sunt asa cum vreau EU...dc nu va asumati gandurile..nu Dumnezeu va pune sa fumati, va face sa treceti pe rosu, va indeamna sa ucideti, sa va luati viata...nu Dumnezeu va face sa castigati la loto, sa va iubiti cu vecina de la 2, sa va cumparati o masina...VOI...prin intuitia, dorinta, actiunile, motivatia...totul depinde de VOi!!!!!
ma doare ca unele persoane se incredinteaza unei puteri care de fapt sta in ei..si isi pierd increderea in sine, devin negativisti, refuza sa viseze, sa ceara, si spun k asta le e destinul.NU...asta e destinul pe care tu l-ai creat!
nu va cer sa ma credeti sau sa imi dati dreptate...experientele pe care le-am trait imi dau dreptate..vreau sa ma fac clar..e nevoie de Dumnezeu..pt k Lui ii cerem..e unul din pasi..El e universul, energia..ne va raspunde..atat!..de noi depinde cum si cand..cand reusim sa ne aliniem cu energia trimisa de EL....si nimik nu e imposibil cereti ce va doriti!...urmeaza pasii pt a obtine ce va doriti!
aa..Dumnezeu nu ne-a dat niste "legi" pe care sa le urmam..daca era asa eram cu totii langa EL...ne-a dat puterea de a alege!noi ne facem destinul nu aceste legi sau mai stiu eu ce panou afisat undeva sus cu ce trebuie sa facem,cum si unde vom ajunge:)

incercati sa nu ma judecati si sa va ganditi la ce,cum si cand ati obtinut lucrurile dorite sau nedorite. pentru ca si aici e un concept ce unii nu-l inteleg...spun "nu-mi doresc boala x, nu vreau lucrul y, nu-mi doresc sa-mi iubesc vecina, sau mai stiu eu ce vecine, lucruri nu va doriti dar vorbiti despre ele..DA! ce am enumerat sunt tot cerinte catre Dumnezeu,catre energie..si mai devreme sau mai tarziu veti avea un raspuns si la ele..si le veti avea..si dati vina pe destin:)analizati un pic:)

Mda...a fost o iesire neplanificata...sper sa nu fi exagerat in vreo privinta..dar am puterea sa imi asum fiecare cuvant:)

haidi pa!

5 comentarii:

  1. O MAI GAD! la n+1
    (atat am de spus!... mi-am promis ca n-am sa mai dezvolt cu tine subiectu' asta si asta am sa si fac... Dumnezeu = energie?????!?!?!?!?!!? numai scientologii au astfel de termeni :|)

    RăspundețiȘtergere
  2. Energia este Dumnezeu Cristina!
    Pt mine energia= ceva ce nu poate fi creat sau distrus,a existat dintotdeauna, este tot ce a fost si va fi.

    Pt mine Dumnezeu= ceva ce nu poate fi creat sau distrus, a existat dintotdeauna, este tot cea fost si va fi.

    Exact acelasi lucru exprimat intr-o terminologie diferita.

    Am fost creati dupa chipul si asemanarea unei surse creatoare, deci avem potentialul si puterea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. gen plm

    unii chiar nu pot sa se rupa de saracie si mizerie.
    traiesti in romania si o stii mai bine decat altii din alta parte: Aici daca taticu nu e mare patron, ministru, deputat sau macar sa aiba cateva pile e greu sa te ridici. Multi sunt abandonati de la nastere prin tomberoane, ei chiar ar fi blanzi sa spuna "Asta a fost vointa lui Dumnezeu", pentru ca nu ei si-au ales viata. Din astia cati plm sa faca ceva in viata? 1 din 1 milion si nici atat.

    Deci nu poti spune ca tu iti alegi viata de unul singur, au ales-o altii inaintea ta : tu doar o modelezi dupa cum vrei si dupa cum poti.

    Asta e o tema pe care sa tot filosofezi pentru ca niciodata nu vei gasi raspunsul si nu vei pica de acord cu altii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt multi care ajung in tomberoane in urma unor decizii parintesti nu prin vointa lui Dumnezeu. unii supravietuiesc altii nu. si acel 1 din 1 milion de care zici tu dovedeste ca se poate si el trebuie dat exemplu pentru a fi urmat si de restul. cat despre teoria cu taticu patron si arsenalul de pile, cauti un vinovat pentru nereusitele tale. cauta-ti un exmplu pozitiv, o persoana care a reusit si fara taticu ministru. e greu sa te ridici daca nu ai incredere in tine si in ce poti face..poti atrage si tu oameni care te pot ajuta sa te ridici..depinde cum gandesti si catre ce gandesti. romanul ar trebui sa invete sa nu se mai ascunda in spatele unui destin.doar lasii fac asta..nu caut sa fiu de accord cu altii eu mi-am gasit raspunsul.

    RăspundețiȘtergere