miercuri, 10 noiembrie 2010

Te iubesc si cu asta basta!

Visez?...cu toate ca am toate argumentele sa cataloghez ceea ce mi se intampla ca fiind realitatea ce o traiesc zi de zi inca ma simt ca intr-un vis. Agitatia cotidiana ma copleseste si imi activeaza stari ce imi intuneca privirea, gandirea, valuri de nervi imi inneaca sentimentele si imi innegresc cerul gurii..insa totul se schimba instantaneu cand iti intalnesc privirea, bataiile inimii se accentueaza, pulsul participa la o cursa de viteza iar totul intra in umbra lansandu-te pe tine sa alergi prin viata mea sa-mi luminezi viitorul.
Pe zi ce trece cuvintele isi pierd valoarea, sensul...frumusetea ta nu mai poate fi complimentata, sunt nevoit sa creez noi cuvinte pentru a-mi exprima admiratia, in interiorul meu se nasc sentimente despre care nu s-a scris niciodata, sentimente ce se lovesc puternic de pieptul meu, stari, emotii ce se pregatesc la scoala de kamikaze pentru a ajunge sa se "sacrifice" in inima ta.
Am devenit dependent de tine si stiu asta pentru ca atunci cand nu te vad lumea mea este data peste cap, ma simt ca un oras fara lumina, ca o intersestie aglomerata nedirijata, mintea mea isi sisteaza activitatea, iar inteaga "populatie" intra in greva si scandeaza puternic "avem nevoie de ea".
Ti-am spus ca te iubesc insa daca s-ar fi putut transmite live ce se intampla in interiorul meu audientele ar fi explodat. A fost un meci de gala intre orgoliu si iubirea ce ti-o port. Seriile de lovituri m-au avariat serios si ai ratat de putin momentul in care puteai sa ma vezi plangand ca un copil. Decizia a fost una in unanimitate..orgoliul meu a fost facut KO. Ai castigat titlul suprem..inima mea iti apartine si sper sa aperi cu orice pret acest statut.


te iubesc!

3 comentarii: