joi, 5 noiembrie 2009

Tot..mai...gol..

Imi este din ce in ce mai greu sa imi astern gandurile aici...dau vina tot pe timp!
De 2-3 zile ma lupt cu o raceala sezoniera care ironic ma bucura k imi da posibilitatea sa ma odihnesc:)
astfel am avut si un pic de timp pt cateva sedinte cu mine...sunt o persoana pozitiva si cred foarte mult k suntem ceea ce gandim..insa dupa cateva dispute cu mine am realizat ca imi doresc foarte multe de la mine..ma solicit foarte mult atat fizic cat si psihic..nu e un lucru rau..dar am devenit un pic cam rece cu persoanele din jurul meu.
prin felul meu de a fi atrag oameni in jurul meu dar nush..e ceva acolo kare nu ma lasa sa ma aproprii mai mult....e o tema serioasa pentru mine si sper sa o rezolv pana nu e prea tarziu..accept sfaturi

intre timp am atins de pragul de 21 de ani:D...ma simt mai motivat in ce vreau sa fac mai departe in cariera si sper ca in anul ce vine sa dezvolt ce am realizat pana acum..

vorbeam cu cineva de curand si mai in gluma mai in serios, la o discutie pe tema relatii, am zis ceva de genu: citez:))..."as vrea sa incep o relatie construita deja"..imi cam lipseste rabdarea sa incep intreg ritualul de inceput al unei relatii..nush dc..poate ca nu am intalnit persoana care sa imi starneasca interesul:)...dar nu ma plang:P..

in ton cu titlul..parea cam gol blog-ul meu:)...am incercat sa trec rapid in revista cateva aspecte care ma framanta..sper sa revin cat mai rpd..haidi pa!!

2 comentarii:

  1. cauta in tine!
    teama pe care o simti (si bravo tie ca o recunosti!!!) nu poate disparea decat daca vei invata sa te accepti asa cum esti tu : nu doar cu defecte, ci si cu slabiciuni si vulnerabilitati!(teama asta isi are "originile" in copilaria ta!)
    nu uita ca oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc vor invata intr-o zi sa se retraga din "cercul" valorilor si , satui de raceala ta , vor cauta altceva! oameni ca tine sunt si " pe alte strazi"!
    oameni ca ei merita si altceva decat raceala!
    toti suntem oameni , Cristi , dar mai presus de orice , toti avem nevoie de caldura!
    si crede-ma , tie nu RABDAREA de a incepe de la 0 o relatie iti lipseste , ci CURAJUL!
    poate ma vei contrazice, dar daca vei fi sincer cu tine insuti imi vei da dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  2. a, si inca ceva :
    " tot .. mai gol" , nu se refera decat in aparenta la GOLICIUNEA Blogului , ci incontient, Goliciunea ta sufleteasca!te simti gol, chiar daca nu iti dai seama de asta!

    RăspundețiȘtergere