miercuri, 1 iulie 2009

Cum gandim???

Scriu despre acest subiect pentru a incerca sa va "ajut" un pic. Stiu ca poate v-am starnit un zambet dar chiar daca am doar 20 de ani am trait foarte multe si am reusit sa adun ceva experienta!...poate e prea mult sa spun ca va ajut...sa zicem ca va dau un pic de gandit:)
Cunosc foarte multe persoane care nu exceleaza la capitolul cum sa gandim...si nu ma refer la capacitatea de gandire ci la capacitatea de a-si controla, gestiona si cel mai important de a-si sorta gandurile...dupa cum stiti (sau sper sa stiti) suntem ceea ce gandim..si prin gandurile noastre dam nastere actiunilor noastre si ale celor din jurul nostru...increderea in sine...nu o au foarte multi sau putini o folosesc la maxim...sa va zic cum procedez eu:)...pare stupid dar merge...de fiecare data cand ma uit in oglinda imi spun cu voce tare ca astazi sunt mai sanatos, mai puternic, mai inteligent, o sa fac tot ce imi propun, arat din ce in ce mai bine:P....a dat rezultate;incercati:)
Ma ajuta foarte mult acest exercitiu pentru ca imi da o stare de bine, incep ziua increzator si asa o termin:)...o sa ma judecati dar macar incercati.
Apoi, gandirea pozitiva, incercati sa ganditi pozitiv despre fiecare lucru, imaginati-va ca ati reusit sa faceti ce v-ati propus, ganditi-va la "produsul final" a ceea ce va doriti pentru ca asa il veti atrage. uitati de pesimismul caracteristic noua, pentru ca orice gand negativ atrage situatii negative.
Visati!!!...e primul pas spre ceea ce iti doresti...traieste visul, plonjeaza fara riscuri in dorintele tale, imagineaza-ti ca ai ce iti doresti, crede, nu te opri si vei avea...
E o lege mai presus de noi si e respectata cu strictete de univers, dar trebuie sa cerem aplicarea ei...mai devreme sau mai tarziu se va ivi o ipostaza favorabila pentru a va implini visul.
Eu visez, ma gandesc ca sunt sanatos, ca familia mea e sanatoasa si continui cu dorinte sufletesti, materiale; si intr-un fel sau altul am parte de el. Inca nu am obtinut tot ce mi-am propus dar sunt constient si increzator ca unele lucruri se vor concretiza in timp...universul e de partea mea dar daruirea mea inchide procesul!!!
ganditi-va la un lucru minor pe care il visati in copilarie si o sa vedeti ca fara sa constientizati l-ati obtinut!
Suntem ceea ce gandim...voi decideti daca e nevoie de o reorganizare la nivelul gandurilor voastre!