sâmbătă, 18 decembrie 2010

AM REUSIT!!!!




Sunt extrem de fericit si de multumit ca am reusit sa duc la bun sfarsit initiativa de a aduce un zambet copiilor din centrul de plasament SF. Maria. Astfel joi 16 decembrie s-a incheiat cu succes prima actiune. Vreau sa le multumesc din suflet celor care mi-au fost alaturi si celor care ne-au ajutat cum si cu cat au putut. Voi posta cateva poze cu promisiunea ca voi atasa si filmulete cu acesti copii minunati ce ne-au incantat cu dansuri si momente impresionante.

miercuri, 8 decembrie 2010

Doneaza pentru un zambet!!!

Sarbatorile se aproprie si pentru majoritatea dintre noi este o perioada frumoasa, alaturi de familie, prieteni si cei dragi noua. Insa pentru o parte din noi este o perioada trista, cand familia este departe, nu se mai afla printre noi sau chiar nu stii despre existenta lor. Asa se intampla si cu 50 de copii din Centrul de Plasament Sf Maria care au nevoie de un zambet in perioada asta!
Am hotarat ca si noi suntem "datori" sa ne indreptam atentia catre ei astfel cine simte ca poate fii alaturi de noi este binevenit. Ne dorim sa facem 50 de pachete cu dulciuri, plus jucarii sau carti de povesti care nu isi mai gasesc loc in casele voastre sau rudelor voastre. Puteti participa cu bani, dulciuri, jucarii, carti. Orice idee este apreciata.

Va astept cu un mesaj pana luni 12 decembrie si va stau la dispozitie pentru orice intrebare.

Va multumesc!